Hvis du følger vores slideshow ovenfor, kan du få et overblik over sidens indhold.
I teksten finder du detaljerede oplysninger om de enkelte emner.
 
magnum board – Anvendelsesmuligheder
 
magnum board er velegnet til næsten alle byggeprojekter. Vores system er alsidigt, individuelt og fleksibelt. Vi kan imødekomme nybyggeri, tilbygning, renovering, byggeri i byområder og industri- og erhvervsbyggeri
 
Neubau Nyt byggeri - nemt, hurtigt og af høj kvalitet
Med magnum board bygger De Deres drømmebolig. Sammen med os kan de realisere selv komplekse ønsker til layout og samtidig få en kortere byggetid og den højeste kvalitet. For private bygherrer reduceres den finansielle dobbelt byrde betydeligt.
Flermånedlige tørreperioder, som det kræves i murede bygninger, er elimineret. De slebne indvendige overflader er umiddelbart tilgængelige for efterfølgende arbejde. På grund af hensigtsmæssig planlægning kan traditionel overfladebehandling undværes. De tynde vægge giver ekstra boligareal.
 
Med deres forholdsvis høje styrke og tæthed opnår magnum board vægge en god isolering med fremragende energi værdier.
Med deres forholdsvis høje styrke og tæthed opnår magnum board vægge en god isolering med fremragende energi værdier. I sammenligning med andre konstruktioner opnår træbygninger en god økologisk balance og en lige så høj eller endnu højere holdbarhed. Bygninger fra middelalderen bekræfter dette på en imponerende måde. Med store præcise elementer er det nemt at udføre luft- og vindtæt byggerier i passivhus standard. Uden omfattende og bekostelig stødabsorberende fuger skabes en permanent lufttæt klimaskærm, som er under maksimalværdierne af luftskiftet ifølge EnEV (den tyske energibesparelsesbekendtgørelse). Alle tæthedstests beviser dette.
 
Aufstockung-Sanierung Overbygning/Renovering – få massive og gunstige udvidelser af boliger
Eksisterende bygninger er nemme at lave overbygninger på eller renovere med magnum board. Størrelsen af elementerne tillader store bærende konstruktioner og optimal udnyttelse af den tilgængelige plads. Som ”tørt” byggeri skåner magnum board eksisterende bygninger, og nye faciliteter er hurtigt til rådighed. Sådan skaber De maksimal levekomfort med et minimum af byggestress.
 
Især for boliger på de øverste etager spiller akustisk og brandsikring en vigtig rolle. Sammenlignet med traditionelle byggemetoder opnår grundelementerne i vores system meget gode resultater. De kan forbedres med enkle midler i etageadskillelserne såsom med beklædning med gipsplader og andre materialer, og man kan dermed opnå de højeste værdier.


 
Städtebau Byggeri i byområder – moderne og optimalt tilpasset    
I tætbefolkede byområder, med tætbeliggende byhuse eller bebyggelser, der kræver hurtig udnyttelse, beviser magnum board elementerne deres værd. Ofte kan komplekse byggeplads faciliteter og lagerområder til materialer indskrænkes til et minimum. De korte montage tider reducerer drastisk nødvendige afspærringer og belastninger for området. Byggepladser bliver sikrere. Det er meget let at imødekomme og supplere eksisterende arkitektur og stilarter.
 
Etagebyggeri med en maksimal gulvflade og problemfri tilpasning til eksisterende facader kan optimeres på kort tid. Alle krav til lyd-, varme- og brandsikring bliver opfyldt, og den optimale beskyttelse mod sommervarmen i etagerne tillader maksimal udnyttelse også af disse arealer.

 
 
Industrie-, Gerberwebau Industri – og erhvervsbyggeri – korte montage tider – høj planlægningssikkerhed
Uanset om der er tale om moderne erhvervsbyggeri med store spændvidder eller lavenergihuse til daginstitutioner med usædvanlig arkitektur, tilbyder magnum board gennemprøvet perfektion i træ til industrielle og kommercielle byggeprojekter. Både medarbejdere og kunder får gavn af det sunde rum- og arbejdsmiljø.
 
Mens byggepladsen bliver etableret og udviklingsarbejdet bliver færdiggjort, kører fremstillingen af bygningselementerne i et vejrbeskyttet produktionsanlæg. Professionelle bygherrer drager fordel af den korte montage tid og en høj sikkerhed for byggeriets tidsplaner. Færdiggørelse af bygningen er enkel og hurtig. Byggeelementer kan for eksempel nemt monteres på vores elementer.
 
.